Mediator bij scheiden Hoofddorp

Heeft u mediation nodig omdat u gaat scheiden? Een echtscheiding is een emotionele en ingrijpende gebeurtenis. Door emoties, onbegrip en wantrouwen kan de communicatie moeizaam gaan. Daarbij komt dat er veel zaken geregeld moeten worden die voor beide partijen verstrekkende gevolgen heeft. Zaken als de zorg voor de kinderen, de woning, de financiën etc. Mediation in Hoofddorp kan jullie professionele en onpartijdige begeleiding bieden bij het opstellen van een convenant met afspraken die beide partijen recht doen. Dat is precies waar ik jullie graag bij help: ik zorg ervoor dat dit emotionele proces van A tot Z zo soepel en zorgvuldig mogelijk verloopt.

 

Professionele begeleiding van Van den Berg Mediation

Waarom kiezen voor Van den Berg Mediation in Hoofddorp als u gaat scheiden? Mijn naam is Dirk-Jan van den Berg en ik ben al bijna 10 jaar actief als erkend scheidingsmediatior (MfN-registermediator). Dat betekent dat ik in mijn praktijk vele honderden echtscheidingen en samenlevingen heb helpen afronden. Ik zie mezelf als een gids die jullie door deze moeilijke fase heen weet te loodsen op een onpartijdige, respectvolle en eerlijke wijze. Daarbij staat het belang van het maken van goede toekomstbestendige afspraken voor beide partijen voorop. Mijn vele jaren ervaring in de financiële dienstverlening zijn van absolute meerwaarde, net als mijn praktische en pragmatische instelling.

Proces van scheiden

Als je gaat scheiden en je bent op zoek naar mediation in Hoofddorp, dat is het belangrijk om je te realiseren dat het niet altijd gebruikelijk is dat een mediator of bemiddelaar ook inhoudelijke kennis heeft. Sommige mediators begeleiden alleen de gesprekken en besteden bijvoorbeeld de alimentatieberekening uit aan derden.

Ik begeleid jullie van het begin tot het eind, incl.. financiële afwikkeling en alimentatie berekeningen. Mochten er hypotheekvraagstukken of fiscale vragen zijn kan er altijd vrijblijvend iemand aanschuiven om jullie daarover te informeren.

Bekijk het volledige stappenplan van scheiden Hoofddorp in 10 stappen.

Woont u in Hoofddorp en wilt u mediation bij uw scheiding?

Gaan jullie scheiden en willen jullie een mediation inschakelen in Hoofddorp? Het kennismakingsgesprek is gratis. Vul het contactformulier in en ik neem binnen één werkdag contact met je (of jullie) op. Wil je liever bellen? Je kunt bij bellen op 0252-743101 of 06-10905633.

Dirk-Jan van den Berg van Van den Berg Mediation, erkend echtscheidingsmediator in Hoofddorp.

  Stel hier uw vraag

  heermevrouw  blank

  Dirk-Jan van den Berg
  MfN familie Register Mediator
  Tel: 06-10905633
  blank