Mediation bij scheiden Nieuw-Vennep

Ga je scheiden en woon je in Nieuw-Vennep? Dan ben je bij Dirk-Jan van den Berg Mediation aan het juiste adres. Ik begrijp dat jullie behoefte hebben aan duidelijke afspraken en aan rust. Aan een mediator of bemiddelaar die jullie eveneens van vakspecifiek advies kan voorzien. Aan iemand die tijdens de scheiding jullie beider belangen dient.

Scheiden Nieuw-Vennep – het totaal pakket

Als je gaat scheiden en je bent op zoek naar een mediator in Nieuw-Vennep, dat is het belangrijk om je te realiseren dat het niet altijd gebruikelijk is dat een mediator of bemiddelaar ook inhoudelijke kennis heeft. Sommige mediators begeleiden alleen de gesprekken en besteden bijvoorbeeld de alimentatieberekening uit aan derden.

Ik begeleid jullie van het begin tot het eind, incl.. financiële afwikkeling en alimentatie berekeningen. Mochten er hypotheekvraagstukken of fiscale vragen zijn kan er altijd vrijblijvend iemand aanschuiven om jullie daarover te informeren.

Scheiden Nieuw-Vennep – Keurmerken mediator

Jullie gaan scheiden in Nieuw-vennep en zijn op zoek naar een mediator, maar waar begin je? Er zijn een hoop aanbieders. Gelukkig zijn er ook een hoop kundige adviseurs die jullie kunnen helpen bij scheiden in Nieuw-Vennep. Maar mediation is geen beschermde titel helaas. Iedereen kan zich mediator noemen.

Let er daarom op dat de mediator die je kiest bij scheiden in Nieuw-Vennep beschikt over de juiste kwalificaties en keurmerken. Let er op dat het een MFN Registermediator met familie accreditatie is daarmee verzeker je jezelf dat de mediator over de juiste kwaliteiten beschikt.

Scheiden in Nieuw-Vennep met kinderen

Als je gaat scheiden en er zijn kinderen bij betrokken is het vaak nog moeilijker. Je wilt allebei het beste voor jullie kinderen of kind.

Tijdens het proces van scheiding geef ik jullie de mogelijkheid om een gesprek met jullie kinderen of kind te hebben. Dit is natuurlijk een heel informeel gesprek waarbij we soms alleen praten, maar soms ook gaan knutselen om de drempel zo laag mogelijk te houden en kinderen zich op hun gemak voelen. Ik merk dat kinderen het prettig vinden om ook een stem te hebben, dat ze kunnen vertellen hoe ze het zien, maar ook om gewoon even hun ei kwijt te kunnen. En vragen mogen stellen aan de mevrouw waar papa en mama elke keer mee gaan praten.

Spreekt dit jullie aan klink dan hier voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Wil je liever bellen? Je kunt bij bellen op 0252-743101 of 06-10905633.

Dirk-Jan van den Berg van Van den Berg Mediation, erkend echtscheidingsmediator in Nieuw-Vennep.

  Stel hier uw vraag

  heermevrouw  Dirk-Jan van den Berg
  MfN familie Register Mediator
  Tel: 06-10905633
  blank